fbpx

Online hirdetéskezelés

Pontosabb célzás, pontosabb mérés

Online hirdetéskezelés

Valószínűleg a vevőid jelentős része aktív online. Nap, mint nap milliónyi digitális lábnyomot hagynak az online térben, ami alapján rendkívül jól lehet az online hirdetéskezelés eszközeivel megszólítani őket. Ne hagyd, hogy a versenytársaid sajátítsák ki ezt a lehetőséget.

Online hirdetéskezelés

Hatékonyabb célzás és pontosabb mérés

Napjaink online hirdetési lehetőségei közül a Facebook és a Google hirdetési rendszerei piacvezetőnek tekinthetők, amelyek globálisan felhasználók milliárdjait képesek elérni. Magyarországon 2020-ban a teljes reklámköltés közel 1/4-ét tették ki a globális techóriások által biztosított hirdetési lehetőségek.

Az online térben megjelenő hirdetési eszközök rendkívül sokat fejlődtek az elmúlt 1-2 évtizedben, amelyek egyre pontosabb célzást és változatos hirdetési lehetőségeket tesznek lehetővé. Gyakorlatilag a marketing tevékenység esetén elképzelhetetlen az online hirdetési lehetőségek alkalmazása, amely már kisebb marketing költségvetéssel rendelkező vállalkozások számára is elérhető.

Szolgáltatások

Hirdetési fiókok beállítása

Facebook és Google Ads hirdetési fiókok létrehozása, beállítása (vállalkozás adatai, fizetési módok), valamint hozzáférések és jogosultsági szintek beállítása

Kampányok tervezése és kiépítése

Facebook és Google Ads hirdetései kampányok szöveges és vizuális anyagainak tervezése és hirdetési fiókban történő beállítása.

Online hirdetések kezelése

Facebook és Google Ads hirdetési kampányok monitorozása és optimalizálása

Hirdetési fiók audit

Vállalkozás Facebook és Google Ads hirdetési fiókjainak áttekintése, problémák és fejlesztési lehetőségek feltárása

Mire jók az online hirdetések?

Értékesítésre

Képes felkelteni az igényt a potenciális vásárlóban az adott szolgáltatás vagy termék megvásárlására.

Márkaismertség növelésére

Mutasd be márkádat a célcsoportod számára, így ha legközelebb meglátogatnak egy üzletet, akkor már ismerni fogják a vállalkozásodat.

Emlékeztetésre

Az online hirdetési rendszerek alkalmasak arra, hogy ún. remarketing hirdetésekkel hívják fel újra a korábbi vásárlók figyelmét a vállalkozásodra, ezáltal pedig újravásárlásra ösztönözzék őket.

Amikor a potenciális vásárlók elérhetővé válnak vállalkozásod számára.

Építsük ki közösen a hirdetési csatornáidat Facebook-on, Instagramon és a Google hirdetési hálózatában!

Bízd szakemberekre a vállalkozásodat!

Miért érdemes marketing ügynökséget választani online hirdetéskezelés esetén?

Követjük a trendeket

Munkatársaink folyamatosan figyelik az aktuális trendeket és számos olyan hirdetési fiókra látnak rá, amelyek segítségével összehasonlítást tudnak végezni a hatékonyságot illetően.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk

Nem érdemes egyedül elkezdeni tapasztalat nélkül a hirdetéskezelést. Rengeteg tényező befolyásolhatja a hatékonyságot, egy rosszul beállított hirdetés pedig csak pénzkidobás

Folyamatosan mérjük a hatékonyságot

Heti rendszerességgel mérjük a hirdetések hatékonyságát, illetve folyamatosan monitorozzuk a fejlesztési lehetőségeket annak érdekében, hogy hatékonyabban tudj hirdetni vevőid számára.

Ők már bennünket választottak

Online hirdetéskezelés referenciák

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Helyi kis- és
középvállalkozások

Akik szeretnék akcióikat, illetve különböző promóciós tevékenységeiket láthatóbbá tenni a vevői számára, ezáltal pedig az értékesítést növelni.

Márka-
tulajdonosoknak

Akik szeretnének a márkájuk köré egy közösséget építeni. A közösségi média és az online hirdetési eszközök lehetőséget nyújtanak arra, hogy egy márkaközösséget alakítsunk ki a vállalkozás köré.

Non-profit
szervezeteknek

Akiknek szeretnék az általuk képviselt tevékenységet és társadalmi problémát láthatóbbá tenni a lakosság körében, ezáltal pedig cselekvésre ösztönözni a célcsoportjukat.

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel felünk a kapcsolatot!