fbpx

Közösségi média marketing

Közvetlen kapcsolat a vevőiddel

Közösségi média marketing

Légy a vevőid mindennapjainak része és alakíts ki velük közvetlen kapcsolatot! A közösségi média marketing révén gyorsabban tudod tájékoztatni a vevőidet akciókról, új termékekről és igazi közösséget alakíthatsz ki körükben.

“Aki kimarad, az lemarad”

A közösségi média gyakorlatilag a mindennapjaink részévé vált. 2022-ben közel 4 milliárd felhasználó lesz jelen valamelyik közösségi média felületen. A következő 5 évben továbbra is a felhasználók számának növekedése várható.

A social media gyökeresen megváltoztatta azt, amit eddig a marketingről, valamint a vállalat és vevő közötti kapcsolatról gondoltunk. A folyamatosan változó világunkban már nem elegendő a Facebook-on jelen lennünk, hiszen egyre több olyan platform válik népszerűvé a vevők körében (Instagram, TikTok, YouTube, Pinterest, LinkedIn), amelyeken könnyebben lehet elérni egyes célcsoportokat.

Mire jó a közösségi média marketing?

Márkaépítésre

A közösségi médián keresztül folyamatosan alakíthatod a vállalkozásodról kialakítani kívánt képet.

Értékesítésre

A közösségi média segítségével hatékonyan jeleníthetsz meg hirdetést a potenciális vevőid számára.

Visszajelzés gyűjtésére

Hatékonyan gyűjthetsz visszajelzést a vevőid körében, akik gyorsan és egyszerűen tudnak vállalkozásoddal kapcsolatba lépni.

Amikor az ügyfelek egy közösség részévé válnak.

Építsünk közösséget a vállalkozásod ügyfeleiből!

Bízd szakemberekre a vállalkozásodat!

Miért érdemes marketing ügynökséget választani?

Követjük a trendeket

Munkatársaink folyamatosan figyelik az aktuális trendeket, így mindig a legújabb megoldásokkal segítik a vállalkozásod marketingkommunikációját.

Biztosítjuk a jelenlétedet

A vállalkozásod számára folyamatos jelenlétet biztosítunk, így nem telik el úgy hét, hogy ne találkoznának a márkáddal a vevőid.

Mérjük a teljesítményedet

Hónapról-hónapra nyomon követjük a közösségi média oldalaid teljesítményét, így annak hatása folyamatosan mérhető és átlátható.

Ők már bennünket választottak

Referenciáink

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Helyi kis- és
középvállalkozások

Akik számára fontos, hogy folyamatosan elérjük vevőiket és bevételüket növeljék termékeik, illetve szolgáltatásaik értékesítése révén.

Márka-
tulajdonosoknak

Akik számára az elsődleges szempont, hogy a márkájukat minél többen megismerjék és formálni tudják a márkájukról kialakult képet.

Non-profit
szervezeteknek

Akiknek fontos lakossággal való kapcsolattartás tájékoztatás céljából, illetve különböző programjaikba bevonják az érdeklődőket.

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel felünk a kapcsolatot!