fbpx

Weboldalkészítés és szerkesztés

A vállalkozásod a virtuális térben is láthatóvá válik

Weboldalkészítés

Egy saját weboldal készítése révén válik hitelessé egy vállalkozás. De ettől sokkal többre képes. Nemcsak tájékoztat, de meggyőz, elad, információt gyűjt. Bízd ránk a vállalkozásod virtuális megjelenését.

Weboldal-szerkesztés

A hitelesség első lépése: egy saját weboldal

Habár egyre többen gondolják úgy, hogy a weboldalkészítés nem feltétlenül szükséges egy üzleti tevékenységhez , mégis azt tapasztaljuk, hogy a weboldal megléte továbbra is a hitelesség egyik legfontosabb része – akár üzleti, akár lakossági vevőkről beszélünk.

Azonban egy weboldal nemcsak a hitelességet erősíti a vevők szemében, hanem megtalálhatóbbá teszi a vállalkozást a keresőmotorok segítségével, valamint az üzleti tevékenységet támogató eszközök is alkalmazhatók – mint például feliratkozási vagy értékesítési lehetőségek. Napjainkban egyre több vállalkozás költözik az online térbe, így a verseny szinte minden területen már legalább két fronton (online és offline) zajlik.

Mire képes egy modern weboldal?

Meggyőzésre

Különböző tájékoztatófelületek és blogbejegyzések segítségével mutatja be a vállalkozásodat és győzi meg a felhasználót, hogy újra látogasson vissza.

Értékesítésre

Az értékesítési folyamat szinte teljes egészében lefejleszthető egy webáruházban, így online is ki tudod szolgálni ügyfeleidet – legyen akár egy egyszerű időpontfoglalás vagy akár termékértékesítés.

Visszajelzés gyűjtésére

Könnyedén gyűjthetsz információt webanalitikai szolgáltatásaink segítségével, így jobban megismered a vevőidet és hatékonyabban tudsz értékesíteni számukra.

Az ügyfelek már szinte mindent az interneten keresnek.

Építsük ki közösen online értékesítési rendszeredet!

Bízd szakemberekre a vállalkozásodat!

Miért bízd marketing ügynökségre a weboldalkészítést?

Követjük a trendeket

Munkatársaink folyamatosan figyelik az aktuális trendeket, így mindig a legújabb megoldásokkal segítik a vállalkozásod marketingkommunikációját.

Folyamatos támogatást nyújtunk

Havidíjas szerződés esetén folyamatos támogatást nyújtunk a weboldal szerkesztéshez, így mindig az aktuális információkat találják meg a vevőid a weboldaladon.

Mérjük a teljesítményt

A weboldalkészítés során meghatározzuk azokat az indikátorokat, amelyek mentén hónapról-hónapra nyomon követjük a weboldalt látogató felhasználók szokásait, valamint a felület teljesítményét.

Ők már bennünket választottak

Weboldalkészítés referenciák

Kinek ajánljuk weboldalklészítési szolgáltatásunkat?

Helyi kis- és
középvállalkozásoknak

Akik számára fontos, hogy hitelesek legyenek vevőik számára, akik a weboldalon keresztül nemcsak a legfontosabb információkról tájékozódhatnak, de időpontot foglalhatnak, illetve termékeket rendelhetnek meg.

Márka-
tulajdonosoknak

Akiknek az elsődleges szempont, hogy márkájukat minél informatívabban mutassák be a célcsoport számára, illetve a márka népszerűsítéséhez kapcsolódóan számos egyéb funkcióval (elérhetőségek gyűjtése, remarketing hirdetések, viszonteladók ajánlása) ruházzuk fel a weboldalt.

Non-profit
szervezeteknek

Akiknek fontos lakossággal való kapcsolattartás tájékoztatás céljából, illetve különböző programjaikba bevonják az érdeklődőket.

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel felünk a kapcsolatot!