fbpx

Arculat- és grafikai tervezés

Amitől megjegyezhetővé válsz

Arculat- és grafikai tervezés

Egy vállalkozás számára elengedhetetlen, hogy a vevői meg tudják különböztetni a versenytársaitól. Ebben nagy szerepe van az egységes arculatnak és grafikai tervezésnek, ami a vállalkozásodat könnyen felismerhetővé teszi a célcsoportod számára.

grafikaitervezés arculattervezés

Szép dizájn, nagyobb önbizalom

A dizájn, a megjelenés fontossága már az élet minden területén tetten érhető. Szinte nincs olyan termék, ami esetén ne hasonlítanánk össze a csomagolásokat, és nincs olyan szolgáltatás, ami esetén ne tekintetnénk át a versengő vállalkozások weboldalát, kinézetét.

A dizájn a minőség egyfajta mérője. Nemcsak a célcsoport elvárásaihoz illeszkedik, hanem egyben a termék és szolgáltatás minőségét is jelzi. Vagyis egy jó minőségű termék és szolgáltatás esetén elengedhetetlen, hogy a vállalkozásod egy egységes és letisztult dizájnt alkalmazzon a kommunikációja során.

Ne feledd: sokszor a vevőid először a dizájnnal találkoznak, és csak utána próbálják ki, hogy valóban jó-e a terméked. Egy szép dizájnnal pedig Te is bátrabban szállsz be a versenybe.

Szolgáltatások

Logótervezés

Különböző logóváltozatok elkészítése a vállalkozás tevékenységéhez illeszkedve.

Arculattervezés

Vállalkozás arculatának elkészítése: logó, színhasználat, betűkészlet, patternek, arculathordozó elemek

Digitális anyagok grafikai tervezése

Vállalkozás online marketingkommunikációs anyagainak grafikai tervezése: bannerek, weboldalterv, közösségi média posztok, stb.

Nyomdai anyagok grafikai tervezése

Vállalkozás print anyagainak grafikai tervezése: szórólapok, névjegykártyák, roll-upok, kiadványok, brosúrák

Miért van szükség egységes arculatra?

Azonosítható válsz

Napjainkban a vevők hatalmas kommunikációs zajnak vannak kitéve. Az egységes arculat segítségével a vállalkozás vevői gyorsan tudják azonosítani azokat az üzeneteket, amelyeket a vállalkozásod kommunikál számukra.

Minőséget jelez

A vevők számára is látható, hogy a vállalkozásod odafigyel-e az egységes megjelenésre. Ha a grafikai anyagokon következetesen alkalmazzuk az arculati szabályokat, akkor a vevő számára ez magasabb minőséget sugallhat a vállalkozás termékei iránt.

Pozicionál

A különböző színek, betűtípusok és alakzatok segítségével könnyebben pozicionálhatók a vállalkozásod termékei az egyes célcsoportok számára.

Az első benyomás mindig meghatározó egy találkozás alkalmával.

Öltöztessük fel közösen a vállalkozásodat!

Bízd szakemberekre vállalkozásod arculatát!

Miért érdemes marketing ügynökséget választani?

Követjük a trendeket

Munkatársaink folyamatosan figyelik az aktuális dizájn trendeket, így mindig segítenek előretervezni, hogy hosszú éveken keresztül is modern megjelenést biztosítsunk számodra.

Folyamatos megjelenést biztosítunk

Nemcsak megtervezzük vállalkozásod arculatát, hanem a folyamatos marketingkommunikációhoz biztosítjuk az egységes megjelenést is.

Nagy tapasztalat digitális és print anyagok készítésében

A grafikai anyagokat hozzáértő grafikus munkatársaink pixel- és vektorgrafikusan is elkészítik, amelyeket mind digitális, mind print arculathordozókhoz is tudunk készíteni.

Kinek ajánljuk grafikai tervezés szolgáltatásunkat?

Helyi kis- és
középvállalkozások

Akik számára fontos, hogy különböző felületeik (Közösségi média, weboldal, újsághirdetés, szórólap, stb.) egységes arculatban jelenjenek meg, ezáltal pedig könnyebben felismerhetők legyenek a vevőik számára.

Márka-
tulajdonosoknak

Akik számára az elsődleges szempont, hogy a márkájuk olyan arculatban jelenjen meg, amely a vevők számára jól kommunikálja a márka értékeit a célcsoporthoz igazítottan.

Non-profit
szervezeteknek

Akik hatékonyabban szeretnék felhívni a figyelmet olyan társadalmi kérdésekre, amelyekre csak ritkán jut idejük az embereknek foglalkozni.

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel felünk a kapcsolatot!