fbpx

A DoorCast közösségi podcast stúdió márka és arculat megtervezése

DoorCast Studió

Szeged

2022

Rövid leírás

A Doorcast studio Szeged első közösségi podcast stúdiója, ami 2022. májusától várja az érdeklődő tartalomkészítőket. A podcast stúdió nemzetközi színvonalú technikai háttér biztosításával ad lehetőséget a csatornabővítésre, a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő műfajban.

Egy új vállalkozásnak már önmagában megvannak a maga kihívásai, azonban szolgáltatást nyújtani egy viszonylag új területen még inkább fokozza ezt, hiszen nem csupán a DoorCastet, de magát a közösségi podcast stúdió nyújtotta lehetőségeket is be kell mutatnia.

A DoorCast stúdió arculatának kialakítása során törekedtünk arra, hogy egyedi, könnyen megjegyezhető és felismerhető márkanevet, logót és megjelenést alakítsunk ki, ami a tevékenységre és a vállalkozás sajátosságaira is utal. A DoorCast elnevezés egyszerre utal a podcast készítésre, valamint a stúdiónak otthont adó Door Coworking közösségi irodára.

Az arculattervezés és márkaépítés eredményeképpen megszületett a DoorCast, amely egyszerre szólítja meg a magánszemélyeket és a vállalkozókat, átadja a műfaj lazaságát, valamint úgy tükrözi a szakmai hozzáértést, hogy egyszerre marad elérhető a kezdők számára is.

Amennyiben úgy gondolod, hogy a Te vállalkozásod is kipróbálná magát tartalomkészítőként a podcastek világában, látogass el a DoorCast Stúdió weboldalára.

További információk

Márkanév kialakítása

Népszerűsítő hirdetések tervezése és kezelése Facebook-on, Instagramon, Google Display Network és YouTube felületeken

Üzenet kidolgozása

Landing oldal készítése, szövegezése

Közösségi média jelenlét kiépítése

Képgaléria

Kapcsolódó referenciák

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!