fbpx

Weboldal létrehozása a nagyobb vevőkörért

Zabosfai KerTÉSZ Kft.

Szeged

2020

Rövid leírás

2020 elején a Zabosfai Zöldséges 3 településen működött. A járvány megjelenését követően azonban felismerték, hogy ez nem lesz elegendő, így az online webshop létrehozása mellett döntöttek, melynek megvalósítására a Blureen Kft.-t kérték fel.

Ügyfelünk számára a gyorsaság volt az elsődleges szempont a mihamarabbi szolgáltatásnyújtás érdekében. A projekt során csapatunk végezte a webshop tartalmakkal történő feltöltését, a termékfotók készítését. Akkoriban közel 300 termék közül lehetett választani, melyek 12 kategóriába kerültek besorolásba. Gyümölcs, zöldség mellett pékáru, glutén- és laktózmentes termékek is bővítették a kínálatot.

Előzetes felmérések alapján került kiválasztásra a kiszállítás körzete. 14 településről rendelhettek a Zabosfai Zöldséges webáruházból. A települések: Ásotthalom, Bordány, Deszk, Domaszék, Forráskút, Kistelek, Klárafalva, Mórahalom, Ruzsa, Szatymaz, Szeged, Üllés, Zákányszék és Zsombó – a felsorolás azóta további településekkel bővült.

Ügyfelünk Facebook oldalán hirdetéseket hoztunk létre a weboldal népszerűsítése érdekében. Későbbiekben, a nyár folyamán PR cikk is megjelent a webáruház szolgáltatásról.

A Zabosfai Zöldséges azóta is a Blureen Kft. ügyfélkörét bővíti. A kiszállítás továbbra is működik, lehetőség van már bankkártyás fizetésre is. 2020 óta a weboldal több fejlesztésen is átesett, így ma már a fogyasztók egy fejlett, modern oldalról rendelhetik a Zabosfai Zöldséges termékeit.

További információk

13 termékkategória

Közel 600 termék

Forgalomterelő hirdetések

Képgaléria

Kapcsolódó referenciák

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!