fbpx

Szegedi szemészeti rendelő és optika üzlethelyiségének fotózása

Tisza Látáscentrum

Szeged

2022

Rövid leírás

A Tisza Látáscentrum egy több, mint 15 éve működő szegedi szemészeti központ, amely sok szegedi számára ismerősen csenghet. A már meglévő páciensek megtartásában és az új betegek bevonzásában kiemelt szerepet játszik a központ online jelenléte, amelyben mi is közreműködik. Ennek megfelelően a weboldal is kiemelt jelentőséggel bír, melynek nemcsak tartalmát, hanem megjelenését is karban tartjuk.

Ezt a célt szolgálta a Tisza Látáscentrum rendelőjében végzett fotózás is, melynek eredményeképpen olyan képek készültek, melyek a weboldal megjelenésének felfrissítése mellett a közösségi médiában történő kommunikációt is nagyban segítette.

A rendelő és váró barátságos környezetének és felszereltségének bemutatásával a Tisza Látáscentrum a profizmusba ágyazott családbarát stílusát hatékonyan képest kommunikálni, mellyel további új potenciális páciens számára keltheti fel a figyelmet a központ. A weboldalra feltöltött képek kiválasztása során ügyeltünk arra, hogy az egyes aloldalak üzenetéhez legjobban illeszkedő képeket töltsük fel. Ezek nem elterelik a figyelmet a szöveges tartalmakról, hanem alátámasztják és kiegészítik azokat.

Neked is időszerű lenne meglátogatni egy szemész szakorvost? Akkor mindezt egy barátságos, azonban magas színvonalú rendelőben tedd meg. Ne habozz, foglalj időpontot a Tisza Látáscentrumba.

További információk

57 fotó készítése és rajtuk utómunkák végzése

A weboldal releváns aloldalain képek frissítése az elkészült anyag alapján

Képgaléria

Kapcsolódó referenciák

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!