fbpx

Szegedi informatikai vállalkozás szolgáltatás leírásainak kidolgozása

Display Computer Kft.

Szeged

2020

Rövid leírás

A Display Computer Kft. a több mint két évtizede nyújt informatikai szolgáltatásokat a Dél-Alföldi régióban vállalkozások számára, amely nemcsak az informatikai rendszerüzemeltetésre, hanem a hálózatok működtetésére, valamint tervezésre és kivitelezésre is kiterjed. Ezen a területen sokszor problémát jelent, hogy a potenciális ügyfél nem talál megfelelő rendszergazdát informatikai eszközeinek üzemeltetésére, így egyre többen döntenek úgy, hogy egy vállalkozást bíznak meg az informatikai feladatok ellátásával (kiszervezés). Azonban ezen informatikai szolgáltatókat nem ismerik a potenciális ügyfelek, így többféle kulcsszóra keresve próbálnak megfelelő szolgáltatót találni a kereső segítségével.

A Display Computer munkatársaival folytatott egyeztetések során feltártuk és rendszereztük azokat az informatikai szolgáltatásokat, amelyeket a potenciális ügyfelek igénybe vehetnek. Mivel a leendő ügyfelek gyakran kereső segítségével gyűjtenek információt a szolgáltatókról, így elkészítettük azokat a szolgáltatásleírásokat, amelyek segítenek a keresőn keresztül láthatóbbá tenni a Display Computer weboldalát – ehhez igazítva pedig a megfelelő kulcsszavakat is beállítottuk az ügyfél számára.

A szolgáltatásleírások és SEO beállítások eredményeként a Display Computer rendszeresen kap ügyfélmegkereséseket, amelynek forrása gyakran a kereső. Továbbá az ügyfelek előzetesen tájékozódnak a szolgáltatásleírások alapján, így az igényfelmérés során is felkészültebbek az ügyfelek az elvárásokkal és a szolgáltatások tartalmával kapcsolatban.

Ha úgy érzed, hogy a Te vállalkozásodnak is szüksége van egy olyan informatikai vállalkozásra, aki biztosítja a gyors és biztonságos kommunikációs hálózatot, valamint az informatikai rendszerek zavartalan működését, akkor tekintsd meg a Display Computer informatikai szolgáltatásait.

További információk

10 szolgáltatásokhoz kapcsolódó aloldal kidolgozása

Közel 50.000 karakter szöveg megírása

Ikonok grafikai tervezése

Képek szerkesztése

Layout-ok tervezése

Képgaléria

Kapcsolódó referenciák

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!