fbpx

Szegedi informatikai vállalkozás online keresőhirdetéseinek kiépítése és kezelése

Display Computer Kft.

Szeged

2019-

Rövid leírás

A Display Computer informatikai vállalkozás rendszergazda szolgáltatást nyújt KKV-k, valamint önkormányzati intézmények számára. Mivel viszonylag ritkán merül fel egy szervezet életében a rendszergazda szolgáltatás kiszervezésének lehetősége, így a klasszikus bannerhirdetések helyett keresőszavas hirdetéseket javasoltunk az ügyfelünk számára.

Előzetes kulcsszóelemzés, valamint az ügyféllel folytatott egyeztetések alapján feltártuk azokat a keresőkifejezéseket, amelyeket a potenciális ügyfelek használnak a rendszergazda szolgáltatásra történő keresések során. A hirdetési kampányok struktúrájának megtervezése mellett elkészítettük azokat a szöveges hirdetéseket – valamint belsőlink- és kiemelő bővítményeket – amelyek segítségével a vállalkozás hirdetései figyelemfelkeltőek tudnak lenni az érdeklődők számára.

A hirdetések eredményeként az ügyfelünkhöz rendszeresen érkeznek árajánlatkérések, amelyek forrása ezek esetén a Google kereső. Ezáltal ezen a csatornánk keresztül is tudja bővíteni ügyfélkörét.

Ha pedig megbízható informatikai infrastruktúrára van szükséged a vállalkozásodban, akkor ajánljuk a Display Computer szolgáltatásait 🙂

További információk

Google Ads keresőszavas hirdetési kampány tervezése és kivitelezése

Kapcsolódó belsőlink- és kiemelőbővítmények készítése

Szolgáltatás előnyeinek meghatározása az ügyféllel közösen

Versenytársak hirdetéseinek elemzése

Kulcsszóelemzés készítése

Képgaléria

Kapcsolódó referenciák

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!