fbpx

Referencia projektmunkák kidolgozása és bemutatása

Display Computer Kft.

Szeged

2020

Rövid leírás

A Display Computer Kft. a több, mint két évtizede nyújt informatikai szolgáltatásokat a Dél-Alföldi régióban vállalkozások számára, amely nemcsak az informatikai rendszerüzemeltetésre, hanem a hálózatok működtetésére, valamint tervezésre és kivitelezésre is kiterjed. Ezen a területen az ügyfélkör bővítése esetén rendkívül nagy szerepe van a referenciák bemutatásának, hiszen olyan informatikai vállalkozást szeretnének megbízni a leendő ügyfelek az informatikai rendszerek üzemeltetésével, akik hasonló projektek kivitelezését sikeresen teljesítették korábban.

A Display Computer munkatársaival folytatott egyeztetések során elkészítettük azokat a referenciabemutató aloldalakat, amelyek a leendő ügyfelek számára betekintést engednek korábbi projektmunkákba, ezáltal pedig az informatikai vállalkozás széleskörű tapasztalatait és szaktudását támasztják alá. A referencia aloldalak megtervezése során törekedtünk arra, hogy nem csak szöveges leírások, hanem a műszaki paraméterek felsorolásával is megfelelő áttekintést kapjon a látogató az adott projektmunkáról. Emellett pedig a képi tartalom további információval szolgálat a kivitelezésről.

A referenciák kidolgozása révén a Display Computert felkereső ügyfelek több alkalommal is hivatkoztak a meglévő referenciákra és részben a leírtak alapján döntöttek úgy, hogy szeretnék felvenni a kapcsolatot az informatikai vállalkozással igényfelmérésre vonatkozóan.

Ha úgy érzed, hogy a Te vállalkozásodnak is szüksége van egy olyan informatikai vállalkozásra, aki biztosítja a gyors és biztonságos kommunikációs hálózatot, valamint az informatikai rendszerek zavartalan működését, akkor tekintsd meg a Display Computer referenciáit.

További információk

15 projektmunka kidolgozása

Közel 50.000 karakter

Ikonok keresése műszaki tartalom leíráshoz

Képek begyűjtése, retusálása

Képgaléria

Kapcsolódó referenciák

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!