fbpx

Imázsvideó készítése szegedi sofőrszolgálat számára

Sofőrszolgálat Szeged

Szeged

2022

Rövid leírás – imázsvideó

A Sofőrszolgálat működésének megkezdésével párhuzamosan megjelent Szeged első igazi sofőr szolgálata, akiknek munkája túlmutat a hagyományos futárszolgálat vagy személyszállítás tevékenységeken. A Sofőrszolgálat nem csupán az utasokat, hanem azok autóit is hazajuttatja Szegeden és vonzáskörzetében.

Beülni a taxiba, vagy felszállni egy tömegközlekedési eszközre egyet jelent átadni az irányítást, ez azonban széles körben elterjedt gyakorlat, így az emberek többségének nem jelent problémát. Saját autónk kormányát átengedi azonban már egy tényleges bizalmi kérdés.

A Sofőrszolgálat számára készült imázsvideó célja, hogy csökkentsük a potenciális ügyfelek kockázatérzetét. Azáltal, hogy bemutatjuk a szolgáltatás paramétereit, valamint a vállalkozás vezetőjét, megismerkedhetnek a koncepcióval és az értük felelősséget vállaló szakemberekkel. A videó hatására kialakuló megnövekedett bizalom miatt gyarapodott az új ügyfelek köre.

Amennyiben neked is szükséged van megbízható kezekre, akik biztonságban hazajuttatnak Téged és az autódat is, látogass el a Sofőrszolgálat weboldalára.

További információk

Több, mint 50 fotó elkészítése

90 perces fotózás

Szerkesztés és utómunka

Kapcsolódó referenciák

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!