fbpx

DoorCast közösségi podcast stúdió fotózása

DoorCast Studió

Szeged

2022

Rövid leírás

A DoorCast közösségi podcast stúdió 2022. tavaszától várja azokat, akik ki szeretnék használni ezen dinamikusan fejlődő csatorna adta lehetőségeket. Ehhez nem csupán modern és magas színvonalú technikai hátteret biztosítanak, de olyan egyéb szolgáltatásokkal is kiegészítik tevékenységüket, mint az utómunka (vágás, effektelés).

A podcastek egyre növekvő népszerűsége ellenére sokan idegenkednek a műfajtól, és nem mernek csupán hallgatóból tartalomkészítővé válni.
A DoorCast stúdió fotózásakor célunk az volt, hogy a környezet előzetes ismertetésével felszakítsuk ezt a gátat, növeljük a potenciális ügyfelek bizalmát. A szolgáltatások különlegessége, hogy a termékkekkel ellentétben nem küldhetünk belőle mintát, viszont jó minőségű, az igénybevétel során készült képek megkönnyítik az érdeklődők számára, hogy elképzeljék magukat az adott szituációban, jelen esetben a podcast készítése közben.

Az elkészült képek jól bemutatják azt a környezetet és eszközparkot, amelyek a stúdió bérlők számára elérhetőek, ezáltal pedig elősegítik a kapcsolatfelvételt potenciális ügyfelek körében.

Amennyiben úgy gondolod, hogy a Te vállalkozásod is kipróbálná magát tartalomkészítőként a podcastek világában, látogass el a DoorCast Stúdió weboldalára.

További információk

Helyszínen történő fotózás

40+ retusált futó

6000×4000 pixeles képek

Képgaléria

Kapcsolódó referenciák

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!