fbpx

A DoorCast stúdió nyílt napjának népszerűsítése

DoorCast Studió

Szeged

2022

Rövid leírás

A DoorCast közösségi podcast stúdió 2022. májusában nyitotta meg kapuit azok előtt, akik ki szeretnék használni a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő műfajt – a podcastek adta lehetőségeket. A stúdió célja, hogy ezen dinamikusan fejlődő csatornának egy olyan nemzetközi színvonalú technikai hátteret biztosítson, amellyel magánszemélyek és vállalkozók egyaránt élvezhető és minőségi tartalmat gyárthatnak.

A podcastek közkedveltek a hallgatók körében, azonban a potenciális tartalomgyártók – vállalkozók, szakemberek – idegenkednek az új technikától vagy egyszerűen nem tekintenek rá lehetséges, megfelelő médiumként.

A DoorCast Studio nyílt napjának szervezése során törekedtünk arra, hogy a látogatók egyszerre legyenek részesei egy edukatív és feltáró, de szórakoztató programnak, amely során megismerhették a modern stúdió felszerelését, betekintést nyerhettek felvételek készítésébe, továbbá tapasztalt szakemberekhez intézhettek kérdéseket a témával kapcsolatban.

Az esemény közelebb hozta a podcast világát az érdeklődőköz, bemutatta az új szolgáltatást, valamint feltárta a benne rejlő lehetőségeket magánszemélyek és vállalkozók számára egyaránt.

Amennyiben úgy gondolod, hogy a Te vállalkozásod is belépne a podcast készítők csapatába, látogass el a DoorCast Stúdió weboldalára.

További információk

Esemény megszervezése

Népszerűsítő hirdetések tervezése és kezelése Facebook-on, Instagramon, Google Display Network és YouTube felületeken

464.061 megjelenés és 457 kattintás a hirdetési rendszerekben

Helyszínen történő fotózás és videózás

Képgaléria

Kapcsolódó referenciák

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!