fbpx

100%-os napelemes pályázati lehetőség népszerűsítése kisebb településen élő családok körében

Solarmania

Szeged

2021

Rövid leírás

A napelemtelepítés iránt érdeklődők számára több állami támogatás is a rendelkezésre áll, amellyel könnyebben megvalósíthatók az ilyen költségigényes kiviteleztetések. A Solarmania esetén fontos, hogy a potenciális ügyfeleket folyamatosan tájékoztassuk az aktuálisan elérhető támogatási lehetőségekről, valamint a Solarmania irányába tereljük a telepíttetés iránt érdeklődő forgalmat.

Így történt ez 2021 őszén is, amikor megjelent családok számára a 100%-os támogatási intenzitású napelemes pályázati lehetőség. A pályázat egyik sajátossága, hogy elsősorban azok kaphattak támogatást, akik kisebb településeken, illetve nagyobb családban éltek.

Az informatív hirdetési szöveg és grafika mellett, a kampány beállítása során nagy hangsúlyt fektettünk a célcsoport pontos célzására is, hogy minél hatékonyabban érjük el a támogatás fókuszában álló kisebb településeken élő családos embereket. A kampány eredményeként a vállalkozás kapacitásaihoz mérten közel két hónapnyi kivitelezési munkára elegendő árajánlatkérdés érkezett.

További információk

Kampány futtatása

Tájékoztató blogbejegyzés készítése

Támogatásleírás készítése

PR megjelenés

Képgaléria

Kapcsolódó referenciák

Legyen a marketinged olyan, amilyet a vállalkozásod valóban megérdemel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!